Welkom bij Belgian Industrial Tyres (BIT)

Belgian Industrial Tyres (BIT) is een importeur van banden voor industriële toepassingen op de Belgische en G.H. Luxemburgse markt. Als exclusieve verdeler van Continental banden binnen BELUX, werken wij samen met een zeer dicht dealernetwerk van onafhankelijke bandenspecialisten. Dat betekent dat de eindgebruiker 24 uur per dag en 7 dagen op 7 een beroep kan doen op een lokale service. Als eindgebruiker kunt u daarom rekenen op een topproduct en een minimale stilstand bij bandvervanging of pechverhelping.

De juiste band voor elke toepassing:

In ons assortiment hebben we een ruim aanbod van banden. Superelastische volrubberbanden, staalcilindrische massieve banden (Bandages), luchtbanden, en volrubber grondverzetbanden. Die kunnen ingezet worden bij warehousetoepassingen, vorkheftrucks, containerhandlers, OTR-trucks, Groundsupportsystemen, mijnbouwtoepassingen en zware industrie.

Elke band wordt nauwkeurig gekozen in functie van de toepassing. Zo bestaan er nog speciale uitvoeringen van bovenstaande banden zoals antistatische en non-marking (of witte) banden.

Klik hier voor een overzicht van onze Producten.

Contact:

Het BIT Team staat altijd klaar om u te helpen. Of het nu gaat om advies of technische vragen, het plaatsen of lokaliseren van orders.

U kunt altijd contact met ons opnemen via onderstaande gegevens of u kunt gebruik maken van het contactformulier.


BIT (Belgian Industrial Tyres)
Site “NOENDELLE”
Spaarbekkenstraat 1, 1130 Brussel - België

T: +32 (0)2 244 94 40 - F: +32 (0)2 244 94 49
info@belgian-industrial-tyres.be